Smultronställen i Ängelholm

Har du tråkigt en Söndag? Vill du ha tips och idéer på vad du kan hitta på i Ängelholms kommun? Då har du kommit helt rätt! I detta blogginlägg får du tips på dom allra bästa och absolut mysigaste smultronställena i västra Skåne. Vill du veta vilket fik som har det godaste vaniljhjärtat, eller var du kan köpa den snyggaste inredningen? Ängelholms kommun erbjuder ett mecka i mysiga små platser för en solig semesterdag, eller en regnig för den delen. Allt finns på nära avstånd och kan lätt och smidigt nås med bilen.

Semestra i Ängelholms kommun

Smultronställen i Skåne finns det gott om, och speciellt på västkusten i Ängelholm med omnejd. Är du kaffesugen och känner för en mysig tur ut mot Mölle kan du svänga av vid Jonstorp och deras fik, Flickorna Jonstorp på skäret. Där kan du njuta av en god kopp kaffe eller kanske jordgubbssaft och vaniljhjärta. Du får inte heller missa att mata grisarna, fåren eller hästarna som finns i hagen. Det sägs även att detta fik var Kung Carl Gustavs far Gustav Adolfs favorit ställe och att han besökte det varje sommar. Kör du vidare kommer du till Mölle där du kan strosa omkring i hamnen, och varför inte köpa en glass.

Hitta dina egna smultronställen

Det viktigaste är att vara nyfiken och själv hitta sina smultronställen, för det finns det gott om. Ta bilen eller varför inte cykeln och utforska, sväng av där det ser intressant ut och var inte rädd för att fråga runt. Du kommer få hur många tips som helst, mångt mer än du kommer att hinna med. Packa picknickkorgen och se var dagen tar dig. Kanske tar den dig vidare mot Höganäs eller varför inte fantastiska Viken med sina gemytliga och pittoreska gator. Stanna upp och titta på när segelbåtarna lägger an eller när fiskebåtarna tömmer lastrummen på dagens fångst. Andas in och njut av Ängelholms kommuns alla smultronställen.

mts_sociallyviral