Restauranger i Ängelholm

För dig som vill gå ut och äta i Ängelholm är det svåraste att välja var du ska äta. Här finns något för alla, vare sig du är gourmet, dessertfantast eller helst äter en pizza. Prova på ett äkta skånskt smörgåsbord med delikatesser från orten. Att fika är tradition i Skåne och i Ängelholm med omnejd finns ett stort urval av cafeterior och kaffestugor med läckert kaffebröd. Sommartid vaknar även många uteserveringar till liv, där det bjuds på allt från våfflor till smakfulla läckerheter från havet. Här presenterar vi ett litet axplock av alla utmärkta restauranger som staden erbjuder.

Ängelholms pärlor väntar på er

Restaurang 19hundra är en naturlig samlingsplats för afterwork. Här kan du slinka in för att se hockeymatcher och njuta av en god öl eller drink. Maten är mycket vällagad och här serveras Desserter i världsklass. Hos Torstens kan du njuta italiensk antipasto, lyxburgare eller goda pizzor. Klubb Torstens bjuder på Lounge avdelning eller nattklubb för de som önskar det. Känner du för mexikansk mat är Tres Amigos det naturliga valet. Här serveras fajitas, taquitas, enchiladas och annat gott. Fantastiskt fint beläget vid Rönneå ligger Sikrot Restaurang. Dagtid äter ni god lunch på bistron och kvällstid byter de skepnad till a la carte restaurang där ni kan beställa utsökta rätter som ostron, marulk, hälleflundra eller biff Rydberg.

Ett axplock av smultronställen

Ostbutiken är en prisbelönt lunchrestaurang, som också arrangerar företagsevent, afterwork och olika provningar av vin och ost. De har även en mycket informativ och trevlig hemsida. Casa Mia är den italienska trattorian i hjärtat av Ängelholm. Här serveras underbara pastarätter, fina kötträtter och till det italienskt vin för de som önskar. Hos Hummerhuset njuter ni av färsk fisk till lunch eller middag. Ni kan även slinka in och ta en härlig räkmacka eller handla ur delikatessdisken som är fylld av havets läckerheter. Far east bjuder på asiatisk och vietnamesisk mat när den är som bäst. Prova anka, biff med teriyaki sås och till detta krispiga grönsaker. En sak är säker, i Ängelholm behöver ingen gå hungrig!

mts_sociallyviral